Lämmönsäätölaitteet

Lumikon asiakaslähtöisestä kehitystyöstä saatujen tuloksien johdosta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja taloudellisia tuotteita lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Tuotekehityksen tuloksena olemme kehittäneet edelleen luotettavaksi todennettuja kuorma-auto ja perävaunumallejamme, joiden kylmäjärjestelmän sydämenä toimii laadukkaat BITZER:in toimittamat kompressorit. Mallistomme tulee laajentumaan lähitulevaisuudessa uusilla malleilla, joiden suunnittelun lähtökohtana ovat olleet luotettavuus ja alhaiset elinkaarikustannukset unohtamatta päästöihin liittyviä vaatimuksia.

Kaikki tuotteemme on varustettu uudella innovatiivisella LC3UP ohjauspaneelilla, jonka näytön toimivuus on todettu parhaaksi markkinoilla aurinkoisissa tai pimeissä olosuhteissa. Voit säätää ohjauspaneelin näytön valaistuksen mukailemaan kuorma-auton sisävalaistusta. 

 

Lumikko Technologies -esite

 


 

Kuorma-autot

KUORMA-AUTOT

Kuorma-autotuotteemme toimivat omavoimatoimisesti dieselmoottorin avulla. Kaikissa tuotteissamme on vakiona sähkökäyttö (400V/32A) - ja moniosastovalmius (2-lämpöä). Tämä antaa joustavuutta loppuasiakkaalle, joka ei välttämättä tiedä tulevista kuljetustarpeistaan. Teholuokkamme kattaa tällä hetkellä suurien kuormatilojen tarpeet L5 tuotteen (5KW) tehosta L7 tuotteen (7KW) pakastetehoon (-20 °C/+30 °C). L5 tuotteen integroitu höyrystin vapauttaa koko kuormatilan tehokkaaseen tilankäyttöön.

Vetoautoratkaisu L4BHS ›

Vetoautoratkaisu L6BHS ›

Vetoautoratkaisu L5 ›

Vetoautoratkaisu L7 ›


 

Perävaunuratkaisu LT9

PERÄVAUNUT

Tarjoamme perävanuihin L400 tuotettamme, jonka toimintavarmuutta ja toimintoja on parannettu entisestään. Perävaunutuotteemme on hyvä ratkaisu, kun tarvitset hyvää tehoa kylmäkuljetuksiin ja mahdollisuutta lämmittää kuorma-tilaa kylmissä olosuhteissa. Tuotteemme toimivuus on testattu äärimmäisissä olosuhteissa -30 °C -+55 °C ulkolämpötilassa. Perävaunutuotteemme on kehitetty toimimaan vaativissa pohjoisen olosuhteissa, mutta kehitystyön tuloksena olemme saaneet toimivan tuotteen lämpöisiin olosuhteisiin. Perävaunutuotteessamme on vakiona moniosastovalmius ja sähkökäyttö (400V/32A) vakiona. 

Perävaunuratkaisu LT9 ›

Perävaunuratkaisu L400 ›


 

ERIKOISTUOTTEET

Lumikko on kehittänyt myös erikoistuotteita siipikarjakuljetuksiin. Pohjoisen vaativat olosuhteet ovat ohjanneet eläintenkuljetuksien parantamiseen, jotta kuolleisuutta ja kuljetuksista aiheutuvia rasituksia voidaan vähentää. Pitkän ajan kehityksen tuloksena olemme kehittäneet ilmastointiyksikön, jossa on mukana myös kuormatilan lämmitysmahdollisuus. Riittävällä ilmanvaihdolla turvataan oikea hiilidioksidipitoisuus kuormatilassa. 

L5DSV ›

L300DSV ›


 

LISÄVARUSTEET

Lämpösäädeltyihin kuljetuksiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita.

Kun tarvitset lämpötilan rekisteröintiä tai paikannusta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, tarjoamme Optitemp – sovellustamme. Voit valita mieleisesi määrän lämpötila- tai kosteusantureita kuormatilaan, maksimissaan kuusi (6) anturia. Lisäksi voit laajentaa ohjelman toiminaan myös pilvipalveluna, jolloin pääset seuraamaan reaaliajassa lämpötiloja ja kuljetuksen sijaintia.

Kaikkiin tuotteisiimme on mahdollisuus liittää ulkoinen höyrystin myöhemmin, mikäli kuljetuksien tarve muuttuu monilämpöiseksi.

Kuljetusmahdollisuudet ovat siten joustavasti laajennettavissa ja kuormatila voidaan jakaa kahteen eri osastoon myös jälkeenpäin kuljetustarpeiden muuttuessa.

 

Irtohöyrystin MTE7 ›

Irtohöyrystin MTE8 ›

Optitemp- ja lämpötilan rekisteröinti ›

 

 

Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›